رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به تولید روزانه ۳ مگاوات برق از زبالههای تهران گفت: با ورود سرمایهگذاران، تولید برق از زبالههای پایتخت افزایش مییابد.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اهمیت تولید برق و انرژی از پسماندها، گفت: مجموعه دانش بنیان و پالایشگاه غلات زر استان البرز به عنوان یک الگو درمسیر تولید برق از پسماند قرار گرفته است.
در حال حاضر پنج نیروگاه زباله سوز در کشور فعالیت میکنند و میزان تولید زیستتوده در ایران ۱۰.۵ مگاوات ثبت شده است، اما طبق اعلام مسوولان این پتانسیل وجود دارد که تمام زبالههای کشور را به برق تولید کرد.
رییس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه در برخی مراکز دفع پسماند شهر تهران از زباله برق تولید میشود و وزارت نیرو باید پاسخگو باشد که آیا از این برق در شبکه برق سراسری استفاده میشود یا خیر، گفت:در طرح جامع مدیریت پسماند شهر تهران به موضوع تولید برق از زباله اشاره و جزییات آن آورده شده است.
منصور باقرصاد گفت: حدود ۳ سال پیش قراردادی با مشاور بین المللی منعقد کردیم و مطالعات فراوانی درباره زباله سوز و ریجکت سوز انجام شد و نتیجه آن در آخر بر این شد که ظرفیت ۳ هزار و ۲۰۰ تن در آرادکوه ساخته شود.
در حالی که ایران از معضل زبالههای انباشته شده در سطح شهرها بالاخص کلان شهرهای خود رنج میبرد، آلمانیها در تلاشند تا با سرمایه گذاری در این بخش به تولید برق بپردازند.
جلسه مشترک معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری البرز، مدیرعامل و مدیر فنی شرکت سرمایهگذاری wetro آلمان و برخی از مدیرانکل دستگاههای اجرایی ذیربط برای سرمایهگذاری در پسماند استان البرز در استانداری برگزار شد.